El barri Nou Cambrils va acollir la competició per tercera vegada diumenge passat

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El barri Nou Cambrils va acollir la competició per tercera vegada diumenge passat

El barri Nou Cambrils va acollir per tercera vegada, diumenge 22 de setembre, la darrera cursa de la copa catalana de ciclisme de Catalunya, amb 44 corredors de la categoria sènior- màster 30 i 42 en la categoria cadets.

La categoria sènior-màster 30 ha fet un total de 18 voltes, que representen gairebé 56 quilòmetres, i la categoria cadets (tan masculí com femení) han realitzat 16 voltes, que equival a uns 48 quilòmetres aproximadament. Tots els participants han rebut un petit refrigeri gràcies als patrocinadors i a l’organització.

Cal destacar la primera posició en la categoria cadet-primer any, per al cambrilenc Alejandro Sánchez, que ha quedat en tercer lloc en la categoria general. També Alejandro Sánchez ahir es va proclamar campió de Catalunya en velocitat.

En la categoria sènior el guanyador va ser Marc Gil; màster 30 va ser Carles Juncosa; cadets 2n any Joel Nicolau; cadet 1r any Alejandro Sánchez.

La cursa està organitzada per Lázaro Sánchez i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils (Policia Local i el Departament d’Esports), la botiga Roda Bike Cambrils i nombrosos voluntaris.

Us podeu descarregar fotos des d’aquest àlbum:

https://picasaweb.google.com/115405913824441965394/IIICursaCopaCatalana2013Cambrils?authuser=0&feat=directlink