Amb l’inici de la temporada d’hivern, el 16 d’octubre es desactiven algunes zones i es redueix l’horari de pagament de la zona de la costa

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

La temporada d’estiu dels aparcaments regulats de Cambrils s’acaba el 15 d’octubre, tal com estava previst. Així doncs, a partir del 16 d’octubre entraran en vigor els horaris de la temporada d’hivern, que signifiquen la desactivació d’alguns carrers i trams i també la reducció de l’interval horari de la zona de la costa que segueix activa.

HORARIS ZONA BLAVA I TARONJA

De dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores i dissabtes de 10 a 13 hores.

CARRERS I ZONES REGULADES

Pg. Albert, av. Independència (tram des de la pl. Carles Roig al c. del Sindicat), pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat, Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi i la zona taronja (Aparcament de l’Ermita).

Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastià Elcano, Ramón Llull, Rb. Jaume I, pl. Aragó, Barques.

Al plànol adjunt apareixen els carrers i zones regulades de la temporada d’hivern, així com els diferents zones d’aparcaments gratuïts.

Més informació a www.aparcam.cat

PREUS

Zona Blava:

Tiquet normal: 1,10€ l'hora (fins 31/12/2021)

Tiquet resident de Cambrils: 0,30€ l'hora (fins 31/12/2021)

Els residents de Cambrils disposen d'un descompte de més del 70% en l'estacionament en zona blava de Cambrils.

Zona Taronja: 0,25€ l'hora (fins 31/12/2021)

Els Residents de Cambrils disposen d'un descompte de més del 70% en l'estacionament regulat de Cambrils.

APP APARCAR

Les persones usuàries poden utilitzar l’aplicació per mòbil Aparcar, que agilitza el procés de pagament a les zones regulades sense haver d’anar al parquímetre i permet realitzar el pagament del temps utilitzat.

Per a poder aparcar a les zones regulades de Cambrils i poder fer el pagament des del seu mòbil, simplement haurà de descarregar en el seu dispositiu l’aplicació APARCAR.