La Fira registra un 35% més d’expositors i estands en una edició que han visitat més de 40.000 persones

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

La 59a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils tancava aquest diumenge assolint rècord de participació en estands i expositors així com a rècord de públic. El gran nombre de novetats d’aquesta edició han estat un dels molts atractius que s’han trobat els visitants. Encara és aviat per fer balanç de la xifra de negoci assolida per les empreses que enguany han participat en la Fira ja que, com ha explicat la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, “la majoria d’empreses han preparat ofertes que s’allargaran encara aquesta setmana”. Amb tot, el balanç que en fa el departament és molt positiu. Per la seva banda, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, considera que “la Fira s’ha consolidat com un espai ple d’activitat, de dinamisme i que dóna un gran atractiu per a la nostra ciutat”.

Novetats d’enguany: Niu Projects, Food Truck and Circus

Una de les sorpreses que han trobat els visitants a la Fira ha estat l’espai Food Trucks, que ha servit de pol d’atracció del públic així com d’espai de dinamització. L’espai ubicat al Parc del Pinaret ha acollit diferents tallers familiars, propostes de restauració i vermouth electrònic.

Una altra de les novetats que ha tingut una gran acollida entre el públic ha estat l’espai de joves emprenedors “Niu Projects” ubicat a l’entrada del Recinte Firal del Parc del Pinaret. Per Ana López, aquest espai ha estat tot un èxit ja que ha donat a conèixer les iniciatives i projectes dels joves.

 

La Fira en xifres

Aquest any s’ha incrementat un 35% el nombre d’estands i expositors, assolint la xifra de 315 estands i 178 expositors, que han ocupat una superfície total de 36.000 metres quadrats, amb un pavelló cobert de 1.000 metres quadrats.