El Patronat de Turisme va recuperar dissabte aquesta activitat, amb la voluntat de mantenir-la en el calendari d’estiu. Un total de 23 equips formats per una persona menor de 12 anys i una d’adulta van construir autèntiques obres d’art a la platja.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

La primera edició del Concurs de Castells de Sorra de Cambrils va ser tot un èxit. Un total de 23 equips formats per una persona menor de 12 anys i una d’adulta van participar dissabte en aquesta activitat organitzada pel Patronat de Turisme de Cambrils amb el suport de la regidories de Turisme i Serveis. Aquest tipus de concurs ja s’havia celebrat a Cambrils fa anys, i enguany el Patronat l’ha volgut recuperar per mantenir-lo ja de manera fixa en el calendari d’activitats familiars d’estiu.

Els 23 equips participants eren de procedències diverses com Saragossa, País Basc, Lugo, Soria, Tarragona, França i, naturalment, també de Cambrils. Els premis van ser estades i entrades a PortAventura, passis familiars al Parc Samà i entrades a l’Aquopolis. Tots els participants van rebre un diploma de participació i descomptes i entrades gratuïtes.

L’acció també va comptar amb la col·laboració de Coca-Cola, per garantir la hidratació constant dels participants, i de Babaria amb cremes protectores del sol. El Patronat de Turisme va tenir molta cura en els consells de seguretat per estar a la platja, i per això tots els participants van rebre una gorra, crema protectora i bàlsam labial.

Els tres equips guanyadors

L’equip tarragoní “Tito Pol” format per Angel Campabadal Torres i el seu nebot de 9 anys Pol Martínez va quedar en primera posició. El segon classificat va ser l’equip cambrilenc “The Castle’s band” de Susana Casado i el seu fill de 10 anys Aarón San Jose Casado. Finalment, la tercera posició va ser per l’equip també cambrilenc “Castillo de oro” de David Moreno i el seu fill de 9 anys Pedro Moreno.