L’organització va celebrar la segona gala benèfica contra el càncer infantil el passat dissabte a l’Hotel Sol Port Cambrils. La Policia Local de Cambrils és un dels cossos més implicats en la campanya i el que més diners ha recaptat fins ara.

  • Categoritzat com: Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Escuts Solidaris contra el Càncer Infantil ha arribat als 800.000 euros recaptats pel Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, des que va començar la campanya l’any 2017.

El lliurament simbòlic del xec es va portar a terme dissabte passat en el marc de la segona gala benèfica contra el càncer infantil, que es va celebrar el passat dissabte a l’Hotel Sol Port Cambrils. Cal destacar que la Policia Local de Cambrils és un dels cossos més implicats en la campanya i el que més diners ha recaptat fins al moment.

La gala, conduïda per la periodista Judith Estrada, també va servir per homenatjar les persones que més s’han implicat en les accions solidàries que s’impulsen des dels diferents municipis adherits.

La vetllada, que va reunir més de 300 persones, es va iniciar amb els parlaments del responsable de #Cambrilspelsvalents, l’agent Sito Cano; els caps de la Policia Local de Caldes de Malavellla, Xavier Muñoz, i de Sant Celoni, Albert Brunet.

A més, la gala va comptar amb les actuacions musicals d’Èrik López i Bali Cejas i la màgia de Daniel Espín. Finalment, l’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, va ser l’encarregat de cloure l’esdeveniment i es va començar a servir el dinar. A l’acte també hi va participar la subdirectora general de les Policies Locals, Begoña Curto.

La campanya dels escuts solidaris es va impulsar el 2017 des dels cossos de la Policia Local de Caldes de Malavella, Sant Celoni i Santa Susanna. Un any més tard s’hi va sumar la Policia Local de Cambrils i actualment compta amb la col·laboració de més de 160 cossos policials de tot Espanya, a a més d'altres grups professionals com els Mossos d'Esquadra, el cos de Bombers de la Generalitat o el col·lectiu d'Emergències Mèdiques.  

La idea original, que ràpidament es va convertir en tot un èxit, va ser vendre escuts de la policia amb el lema “pels valents” a canvi d'un donatiu de 4 euros. El moviment es va anar ampliant altres productes #PelsValents com les mascaretes, les dessuadores, les motxilles, els clauers, els rellotges Fit&Fun o els auriculars per bluetooth, i nombrosos esdeveniments solidaris per recaptar fons.