Cambrils disposarà el proper curs 2017-2018 d’un total de 363 places escolars sostingudes amb fons públics per alumnes de 0 a 3 anys. Aquest curs s’amplia la partida destinada a bonificacions en un 30%. S’han introduït nous criteris de reducció de quotes per a famílies amb ingressos baixos. S’han revisat els criteris de reducció per a famílies nombroses i monoparentals i per germans al centre.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Fins el dia 12 de maig es van poden presentar les sol·licituds de preinscripció per accedir a les llars d’infants de Cambrils el proper curs 2017-18.

Per al proper curs s’ofereixen un total de 197 places escolars. Les llars d’infants municipal M. Dolors Medina i La Galereta ofereixen 99 places dirigides als nens i nenes nascuts durant els anys 2015, 2016 i 2017. Els centres proposen a les famílies un projecte educatiu fonamentat en una línia pedagògica basada en la investigació i l’experimentació, entenent l’educació com un procés global, utilitzant el joc com a principal eina d’aprenentatge, i comptant i donant suport a les famílies en la tasca educativa.

Noves bonificacions

Per tal de facilitar l’accés de les famílies de Cambrils al servei de les Llars d’infants, l’Ajuntament ha ampliat la partida de bonificacions en un 30 %. Així mateix, s’han introduït nous criteris per a optar a les mateixes.

En aquest sentit l’Ajuntament de Cambrils ha introduït la possibilitat d’obtenir bonificacions en les quotes a les famílies amb ingressos baixos. Així mateix s’han revisat els criteris existents per a famílies nombroses, monoparentals i els alumnes amb germans al centre.

El llistat definitiu d’admesos es publicarà el proper 31 de maig. El període de matriculació serà de l’1 al 8 de juny.

Tota la informació sobre el procés està disponible en aquest enllaç del web municipal.