El projecte s’està portant a terme a tres barris de Cambrils: Nou Cambrils, Eixample Vila i Eixample Platja.

  • Categoritzat com: Comunicació

Els tallers participatius en el marc del Projecte de Dinamització Comunitària Intercultural es reprendran durant aquest proper mes de setembre.

 

El Projecte pretén afavorir la creació i millora d'espais per a la convivència i integració social i el coneixement entre cultures, promoure la participació ciutadana, la convivència i la mediació intercultural,  fomentant la cohesió social i la interculturalitat.

 

En aquest sentit, al barri de Nou Cambrils ja s’està treballant amb accions específiques com la oferta d’una programació estable vinculada al Centre Cívic tenint en compte les propostes que han realitzat veïns i veïnes així com altres agents del barri. Al barri de l’Eixample Vila s’està ultimant la diagnosi en base a una detecció compartida de necessitats i problemàtiques i a l’Eixample Platja es realitzarà el primer taller participatiu al setembre.

 

Aquests processos de dinamització i participació són oberts a tots els veïns i veïnes dels barris així com als diversos agents, entitats i/o associacions.

 

Propers tallers

 

El primer taller participatiu a l’Eixample Platja es realitzarà el 18 de setembre a les 19:30h al Centre Cívic Les Basses. El proper taller a l’Eixample Vila serà el 13 de setembre a les 19:30h al Casal de la Gent Gran i a Nou Cambrils, el 17 de setembre a les 19:30h al Centre Cívic de Nou Cambrils.

 

Aquelles persones que no puguin assistir als tallers però es vulguin involucrar en el projecte, poden enviar un correu a pici@cambrils.org o trucar al 977368190.

 

El projecte de dinamització comunitària neix del procés participatiu en el que es van definir les línies d’actuació del Pla de Ciutadania, Diversitat i Cohesió Social del departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils.