Durant el cap de setmana del 2 al 4 de novembre, la localitat del Baix Camp oferirà activitats per a totes les edats i modalitats. El ciclista Melcior Mauri apadrinarà l’esdeveniment i dirigirà algunes de les activitats més destacades d’aquest primer CambriBike.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Cambrils es prepara per rebre els incondicionals del ciclisme el cap de setmana del 2 al 4 de novembre. El CambriBike omplirà la vila de propostes relacionades amb el món de la bicicleta per a tots els públics i amb el Parc del Pinaret com a punt central. A més de per a totes les edats, l’esdeveniment està pensat també per als aficionats de totes les modalitats: ciclisme de carretera, BTT, exhibicions de BMX, pedalades populars i, fins i tot, es faran rutes amb eBike (bicicletes elèctriques).

CambriBike és una iniciativa publicoprivada encapçalada pel Patronat de Turisme de Cambrils i amb la participació activa d’empreses del territori: Cycling Costa Daurada, Bike Cambrils, RodaBike, Esports Mariné, NaturTime i la Penya Cicloturista de Cambrils.

D’entre totes les propostes, destaca el Control Ciclo Indoor, una pedalada en pista coberta amb un dels referents del ciclisme català, Melcior Mauri. Les inscripcions seran gratuïtes i es faran al mateix stand ubicat al CambriBike. Les places seran limitades. A banda de la presència del Melcior Mauri, guanyador de la Vuelta a Espanya 1991 i subcampió del món contrarellotge al 1998, també está confirmada la participació de l’Ignacio Ávila i Joan Font, campions del món, medalla d’or, de persecució en els Campionats Paralímpics del Món de Ciclisme de Pista Los Angeles 2017; i l’Angel Caballero, Campió del Món BikeTrial, que farà un exhibició de BMX.

A part de les diverses activitats, el CambriBike oferirà als seus participants diversos serveis complementaris com una zona d’aparcament de bicicletes vigilada i gratuïta o massatges professionals per a esportistes a un preu especial. A més, també s’oferirà als participants degustacions gastronòmiques, gràcies a la col·laboració amb els empresaris del Barri Antic i l’Associació Vila Centre.

A excepció de les activitats amb BTT i les de carretera, la resta de les propostes seran gratuïtes. A més, a l’espai CambriBike-Village també hi haurà lloc per conferències, com ara de nutrició o biomecànica, o, fins i tot, en una taula d’experiències amb ciclistes experts el dissabte a la tarda.

El CambriBike dels més petits

Els nens tindran també el seu espai al CambriBike amb competicions expressament pensades per a ells. A més, de forma inèdita, els nens a partir d’1 any comptaran amb propostes de bicicletes amb rodetes o tricicles. La carpa CambriBike-Guay serà l’epicentre dels tallers i activitats de bicicleta per als nens. L’educació vial prendrà especial importància amb un circuit que es podrà fer durant tot el cap de setmana amb la col·laboració de la Policia Local de Cambrils, que permetrà als més petits aconseguir el diploma CambriBike-Expert.