L’establiment Portus s’emporta el primer premi, en segona posició s’ha situat La Galera Port de Cambrils, mentre que el tercer ha estat per L’Original Experiències Gastronòmiques

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica Turisme

Camí Menzoza, alcaldessa de Cambrils; Mercè Dalmau, regidora de Turisme; Ana López, regidora de Promoció Econòmica, Participació Ciutadana, Cooperació i Solidaritat; Loren Lara, responsable de l’apartat de bars i bars-restaurants de l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria; i Carlos Rubia i Dani Martín, en representació de Damm, van lliurar ahir al matí els diplomes acreditatius als vencedors de la tercera edició de la ruta gastronòmica ‘La Mar de Tapes’ celebrada a Cambrils entre el 12 i el 21 de juny de 2015. Es tracta d’una iniciativa promoguda pel Patronat de Turisme de Cambrils, Damm i l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria en què hi van participar fins a una quarantena d’establiments.

El primer premi, que ha rebut un total de 236 votacions, ha estat atorgat a Portus, per la seva tapa ‘Llagostins amb crema de taronja’. El segon premi, amb 174 votacions, ha recaigut sobre La Galera Port de Cambrils per ‘Balancí de mar i muntanya’, mentre que la tercera posició ha estat per L’Original Experiències Gastronòmiques i la seva proposta ‘México Lindo i que bo a Cambrils’ amb un total de 128 votacions.

La millor tapa s’ha decidit mitjançant una votació popular entre els participants de la ruta. Després de degustar la tapa, els comensals han determinat quina ha estat per a ells la millor proposta. Per tal de participar-hi, han segellat prèviament sis degustacions diferents i han dipositats aquesta pàgina del llibret, amb les seves dades personals, en qualsevol de les unes de la ruta.

En total, s’han servit en aquesta edició del ‘Mar de Tapes’ un total de 47.000 degustacions.

Cambrils, capital gastronòmica

En aquesta edició s’hi han sumat establiments de cuina molt diversa que han ofert una gran varietat de tapes, des de cuina japonesa fins a la cuina més tradicional cambrilenca. Tot un ventall de possibilitats per tal de satisfer els paladars més exigents. En definitiva doncs ha estat una interessant proposta amb una varietat d’elaboracions i ingredients que potencien un dels àpats més nostres i internacionals: les tapes.

La iniciativa ha permès consolidar un cop més Cambrils com a capital gastronòmica de la Costa Daurada. Alhora, també ha permès donar el tret de sortida a la temporada d’estiu per tal de gaudir de les terrasses i dels establiments en família o amics. Cambrils i la tapa són doncs una perfecta combinació gastronòmica per a tots els paladars.