Els concerts estaven programats del 5 al 9 d’agost al Parc del Pinaret. La devolució de l'import de les entrades es farà de forma íntegra al mateix número de compte amb el qual es va realitzar la compra.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Davant l'evolució de la crisi sanitària de la COVID-19 i la total incertesa que produeix aquesta situació, l’organització del Festival Internacional de Música de Cambrils s’ha vist obligada a cancel·lar la 46a edició, que s’havia de celebrar del 5 al 9 d’agost al Parc del Pinaret.

«Sentim enormement els inconvenients causats. Hem esperat tot el que hem pogut, però la nostra prioritat sempre ha estat la salut de totes les persones que fan possible el festival i del nostre públic, i finalment hem hagut de prendre aquesta difícil decisió», ha explicat la promotora Concert Studio, adjudicatària de l’esdeveniment.

La promotora ha agraït de tot cor el suport de l'Ajuntament de Cambrils, dels artistes, els patrocinadors i tots els col·laboradors que ajuden a fer possible aquest festival, i també al públic per la confiança dipositada en el festival i la seva comprensió en aquests moments tan difícils que vivim.

La devolució de l'import de les entrades es farà de forma íntegra al mateix número de compte amb el qual es va realitzar la compra, sense necessitat de fer cap tràmit. Per a qualsevol aclariment o informació, les persones interessades es poden dirigir a consultas@concertstudio.com i les respondran al més aviat possible.