Noves expedicions enllaçaran, fins el proper 10 de setembre, les zones de Llevant, Ponent, Barri Antic i Port. D’aquesta manera, els nous horaris i adaptacions de recorregut permeten ampliar la cobertura, potenciant les zones d’oci i comerç

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

Fins el proper 10 de setembre i de dilluns a divendres, el bus urbà de Cambrils modifica horaris i recorreguts per tal d’oferir un servei més ampli i adaptat a les necessitats del període estival. L’ens públic posa en marxa els nous horaris amb la voluntat de promocionar el transport públic i per tal que els veïns i veïnes del municipi el vegin com un sistema de transport alternatiu, amb el qual guanyen en temps i comoditats.

Un dels canvis d’aquest estiu és l’ampliació de les destinacions, tant de la L1 de Llevant, que arribarà fins el barri antic amb la zona de Vilafortuny i el Port, així com també a la L2 que unirà Ponent amb el barri antic i el Port. Enguany, com a novetat i amb la voluntat de tenir major incidència en les àrees amb més moviment i dinamisme comercial, s’ha volgut lligar la zona de la Vila amb el barri Marítim.

Si al 2014, la ruta de Ponent arribava fins al Port, ara s’ha volgut que arribi també a la Vila. De la mateixa manera, la ruta de Llevant al 2014 no arribava ni al Port ni al nucli antic, ampliacions que sí s’han implantat aquest estiu.

Cal destacar que amb aquestes millores i amb l’aplicació del nou horari d’estiu, hi haurà un únic autobús que farà tota la volta al municipi amb una durada aproximada de 15 minuts des dels extrems i fins al centre. Tot el municipi queda doncs entrelligat per les dues rutes, amb connexions nord-sud i est-oest, mantenint gairebé les mateixes expedicions que al 2014 però augmentant-ne la cobertura.

Tots els viatges que es vulgui amb la T-BUS per a residents

Per tal de fomentar la utilització de l’autobús i reduir el nombre de vehicles en circulació, des d’Aparcam van posar en funcionament una targeta per a residents al municipi. Aquesta, que es pot obtenir a la policia i que té un cost de 10 euros anuals, permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d’any. Amb els mesos que porta en funcionament la T-BUS es pot fer un balanç molt positiu per la bona acollida que ha tingut entre la població i els usuaris d’aquest mitjà de transport. Es preveu que amb les millores de serveis i donant resposta a les necessitats de transport públic urbà segons els mesos de l’any, aquesta targeta tingui encara més usuaris.

Per tal de rebre més informació o resoldre qualsevol dubte, us podeu dirigir a les oficines d’Aparcam trucant al 977 364 087 o bé enviant un correu electrònic a aparcam@aparca.cat

També podeu consultar la pàgina web www.aparcam.cat