El curs s’iniciarà el proper 19 de gener i s’allargarà fins a principis del mes de març. Les sessions seran els dimarts i dijous de les 19 a les 21:30 hores

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

El Curs de Gestió de Xarxes Socials a l’empresa, que s’engloba dins el programa de Cursos de Formació Professionalitzadora d’àmbit municipal, encara disposa d’algunes places disponibles per a aquelles persones interessades en inscriure’s.

L’objectiu del curs és  conèixer les claus per a la creació, desenvolupament i manteniment de comunitats virtuals amb una finalitat estratègica; identificar característiques, possibilitats i maneig de les principals xarxes socials; conèixer les bases de la comunicació digital a la xarxa i definir i analitzar estratègies de presència en mitjans socials en línia.

Aquest curs de community manager s’iniciarà el proper 19 de gener i està previst que finalitzi el 10 de març. Les sessions tindran lloc els dimarts i dijous de 19 a 21:30 hores.

El curs està format per diversos mòduls on, entre altres aspectes, s’introduirà als assistents als mitjans digitals i al web 2.0, se’ls donarà a conèixer les funcions i el perfil de community manager, s’entrarà en detall de la comunicació digital corporativa, es parlarà sobre algunes de les principals xarxes socials o s’elaborarà un pla de presència digital a la xarxa.

Informació i inscripcions

Les persones interessades en assistir-hi poden formalitzar la seva matrícula a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la plaça de l’Ajuntament de Cambrils, o a través del telèfon 977 794 579. La inscripció també es pot fer on-line a través de la següent direcció: www.cambrils.cat/inscripcions