El curs, que s’iniciarà el dia 13, forma part de la formació Professionalitzadora Municipal 2015-2016

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

Totes aquelles persones interessades en assistir al curs de recepcionista bàsic d’establiments hotelers encara estan a temps de formalitzar la seva matrícula. El curs, de 50 hores de durada, té com a objectiu adquirir els coneixements professionals necessaris per dur a terme les diferents tasques bàsiques de recepció en establiments hotelers. Les sessions tindran lloc els dilluns i els dimecres de 17 a 20 hores, del 13 de gener al 9 de març de 2016 al Centre de Formació de l’Estudi a l’Avinguda Horta de Santa Maria número 14.

El temari del curs es divideix en diversos mòduls el primer dels quals se centra en conèixer la classificació i tipologia dels establiments hotelers, la seva organització departamental, així com els perfils professionals de la gent que hi treballen. El segon mòdul gira entorn l’atenció al client i les normes ètico-professionals en l’hostaleria per tal d’oferir un servei de qualitat. El tercer mòdul versa sobre la gestió de la reserva d’habitacions i, el darrer en la facturació de serveis i caixa de recepció.

Preus i matrícula

El preu general per assistir al curs és de 175 euros, mentre que les persones aturades és de 88 i els pensionistes de 158. La matrícula es pot formalitzar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), a la plaça de l’Ajuntament número 4 de Cambrils. També es pot fer via web a través de www.cambrils.cat/inscripcions