L’actuació del presentador de l’exitós programa televisiu ‘El Foraster’ s’espera que sigui una de les multitudinàries del cartell previst per a la celebració dels 50 anys del grup de teatre ‘La Teca’

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Quim Masferrer actuarà el proper 13 de febrer al Teatre del Casal, al costat de l’església de Sant Pere, en el marc de la celebració del cinquantè aniversari del grup de teatre cambrilenc ‘La Teca’. El presentador de l’exitós programa televisiu ‘El Foraster’ arriba a Cambrils per tal de presentar el seu darrer espectacle titulat ‘Temps’. En ell Masferrer interpreta a un home que acaba de saber que li queden només 90 minuts de vida. Lluny de deprimir-se, l’actor experimentarà la sensació d’absoluta llibertat de qui no té res a perdre. El retret, la crítica, la ironia, el sarcasme, la ràbia, els comiats, els records, els somnis no complerts... són alguns dels elements que protagonitzen el text d’aquesta tragicomèdia que farà reflexionar sobre el temps, la vida i la mort. Amb tot, des de la Teca asseguren que el públic gaudirà de valent amb aquesta obra.

L’actuació arriba després que el grup de teatre presentés la seva moderna i actualitzada versió dels Pastorets, durant el Nadal, així com l’actuació feta per l’Escola de Dansa Giselle. El programa d’actuacions d’aquest trimestre es tancarà el 13 de març amb l’estrena de l’espectacle ‘Naltros som així’ de Carlos Ventura, els Patoies i la Nena de les Boies

Les diferents actuacions es realitzaran cada mes de l’any en motiu de la celebració del cinquantè aniversari del grup.

Qui són ‘La Teca Teatre’?

L’any 1966 es creava el ‘Grup de Teatre del Casal Parroquial’ al voltant de la Parròquia de Sant Pere del Port de Cambrils. En els primers moments, el grup es limitava a fer senzills festivals amb imitacions musicals, petits sketchs i obres de petit format. Va ser més endavant quan es van començar a representar obres de més volum, predominant el repertori de Teatre Clàssic Català i diverses peces de ‘tresillo’ molt habituals en aquella època.

El 1984 el grup revisa i es renova i amb el nom de ‘La Teca’ actualitza el repertori i es diversifiquen les activitats. Títols com ‘Un barret de palla d’Itàlia’, ‘El Burguès gentilhome’, ‘Pel davant i pel darrera’, ‘Revolta de bruixes’, ‘Criatures’, ‘Spot’, ‘Políticament Incorrecte’ o ‘El Florido Pensil’ han format part del seu repertori. També han portat a terme espectacles de creació pròpia com ’30 comprimits’, ‘Bona nit i bona hora i bona mort quan sigui l’hora’ o ‘La família bé, gràcies’. El grup també representa espectacles de carrer, performances, inauguracions, recitals de poemes i cançons, etc.

També cal destacar la tasca que porten a terme amb ‘La Tequeta’, l’escola de teatre per als més petits que té continuïtat després de cinc cursos.

Agenda de la propera actuació

Dissabte 13 de febrer a les 22h

QUIM MASFERRER presenta l’obra ‘Temps’

Entrades disponibles

Preu en taquilla una hora abans de la representació: 15 euros