Els nois i noies van demostrar el que havien après amb un programa lúdic i educatiu de l’Associació 4 Potes promogut per l’Ajuntament

  • Categoritzat com: Comunicació

Els dotze usuaris de l’esplai municipal El Gripau Blau, especialitzat en el lleure per a les persones amb discapacitat psíquica residents  en el municipi, van protagonitzar divendres una exhibició amb gossos ensinistrats durant la festa anual de fi de curs davant del Centre Cívic Alba.

És el resultat del programa “Aprèn a educar la teva mascota”, promogut per l’àrea de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Cambrils, que han portat a terme durant tot el curs l’ONGD El Sueño de la Campana i l’Associació 4 Potes.

Després de l’exhibició d’agility, que és la novetat d’enguany, els participants i les seves famílies van gaudir d’un sopar de tancament de les activitats al mateix centre cívic.

Podeu ampliar la informació del programa amb gossos ensinistrats amb aquesta nota de premsa i conèixer el l’esplai Gripau Blau i els seus objectius clicant aquí.

De l’1 al 12 de setembre s’obre el període per inscriure’s a les activitats del curs escolar, que es realitzaran tots els dissabtes de 10 a 13 hores a les dependències municipals del Centre Alba.