Els Heralds desembarcaran al port aquest diumenge 30 de desembre i recolliran les cartes el 2 de gener. L’Associació d’Antics alumnes de La Salle ultimen els preparatius per l’arribada de Ses Majestats del proper dia 5 de gener.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

Els tres Reis d’Orient arribaran a Cambrils per mar el proper dissabte 5 de gener a les 18:30 hores. Per amenitzar l’espera a partir de les 18 hores hi haurà animació al port amb els Timbalers Cop de Cap. Els focs d’Artifici anunciaran l’arribada de Ses Majestats i seguidament s'iniciarà la gran cavalcada pels carrers i places de la vila.

En arribar a la plaça de l’Ajuntament, es donarà la benvinguda a la ciutat a Gaspar, Melchor i Baltasar, que faran la recollida de cartes, i s’oferirà xocolata a les persones assistents.

Com és tradicional a Cambrils des de fa més d’un segle, l’endemà dissabte, 6 de gener, els Reis d’Orient repartiran casa per casa les joguines i els regals als nens i nenes que ho hagin sol·licitat. El repartiment començarà per barri de la Parellada, la plaça del Pòsit i les urbanitzacions de Llevant i Ponent.

Els heralds de Ses Majestats arribaran uns dies abans per preparar el camí.  Desembarcaran el 30 de desembre a les 12 hores al port i recolliran les cartes el 2 de gener a partir de les 18:30 hores recolliran les cartes a les places de la Vila i del Pòsit.

Com cada any, el programa d’actes reial està organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb la col·laboració de l’Ajuntament, entitats, empreses i voluntaris.

PROGRAMA REIAL

Diumenge,  30 de desembre

A les 12 h, a   les Escales Reials del Mollet del Rec, ARRIBADA DELS HERALDS de   Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, per mar.

Seguidament, els Heralds i els seus acompanyants aniran pels carrers i les places de la nostra vila per anunciar l’arribada de Ses Majestats els Reis.

Nota: En cas d’incidència meteorològica es farà una recepció al Hall de l’Ajuntament a les 12 hores

Organitza: Associació d’Antics Alumnes de La Salle i Departament de Festes.

Dimecres, 2 de gener

A partir de les 18.30 h, a la places de la Vila i del Pòsit, RECOLLIDA DE CARTES per part dels HERALDS DE SES MAJESTATS ELS REIS MAGS D’ORIENT

Organitza: Associació d’Antics Alumnes de La Salle i Departament de Festes.

Dissabte, 5 de gener

A partir de les 18 h, a les Escales Reials del Mollet del Rec, ANIMACIÓ amb els TIMBALERS COP DE CAP esperant l’arribada dels Reis d’Orient.

A les 18.30 h, a les Escales Reials del Mollet del Rec, ARRIBADA DE SES MAJESTATS ELS REIS MAGS D'ORIENT.

Els Focs d’Artifici anunciaran l’arribada de Ses Majestats.

Seguidament s'iniciarà la GRAN CAVALCADA pels diferents carrers i places de la nostra vila.

A partir de les 19.30 h, a la plaça de l’Ajuntament, XOCOLATADA per a tots els nens i nenes que vénen a donar la carta als Reis d’Orient.

A les 20,30 h, aproximadament, ARRIBADA DE LA CAVALCADA a la plaça de l’Ajuntament, i BENVINGUDA A SES MAJESTATS ELS REIS MAGS D’ORIENT.

Tot seguit RECOLLIDA DE CARTES de tots els nens i nenes, per part dels Reis d’Orient

Col·labora: Cambrils Societas Coqvinaria

Organitza : Associació d’Antics Alumnes de La Salle i Departament de Festes

Nota: en el cas de pluja en el mateix moment,  la recollida de cartes es farà al Palau d’Esports – pavelló 1.

Nota: el magatzem dels Reis estarà al Palau d’Esports a partir de les 22h del dia 5 de gener i fins a les 01.30 h del dia 6 de gener. Entrada per la rotonda del Molí de les Tres Eres.

Diumenge, 6 de gener

A partir de les 9 h, REPARTIMENT DE REGALS.

Els Reis Mags repartiran casa per casa, les joguines i regals que els han estat prèviament sol·licitats pels nens i nenes.

Aquest any el repartiment començarà pel barri de la Parellada, per la plaça del Pòsit i per les urbanitzacions de Llevant i de Ponent.

Organitza : Associació d’Antics Alumnes de La Salle i Departament de Festes.