La setmana que ve es realitzaran 3 tallers dins de la campanya de conscienciació en col·laboració amb la Diputació de Tarragona. També s’oferirà una formació a professionals i personal d’entitats que gestionen ajudes de subministraments.

  • Categoritzat com: Comunicació

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Tarragona en col·laboració amb l’Oficina Tècnica d’Inclusió Social de l’Ajuntament de Cambrils ha organitzat tres tallers per ajudar a la ciutadania a comprendre la factura de la llum i aprendre tècniques per reduir la despesa.

Els taller itinerants “La factura de la llum, com podem reduir-la” es portaran a terme la setmana del 12 al 17 de febrer al Centre Cívic les Basses, l’Ateneu Juvenil i el Mercat Municipal.

-          DILLUNS, 12 febrer, de les 10:30h a les 12:30h al Centre Cívic les Basses.

-          DIJOUS, 15 febrer, de les 19:00h a les 21:00h a l’Ateneu Juvenil.

-          DISSABTE, 17 febrer, de les 11:00h a les 13:00h al Mercat Municipal de la Vila

L’activitat forma part de la campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica com a camí per avançar cap un escenari de consum energètic responsable que contribueixi a assegurar un sistema energètic sostenible en línia amb els objectius europeus.

L’objectiu és aconseguir un canvi d'actituds en matèria energètica entre la ciutadania i millorar la gestió del consum energètic. Al taller es farà una anàlisi pràctica de la factura de la llum, per posar a l'abast de les persones assistents els coneixements necessaris per a reduir el consum energètic a la llar.

Aquests tallers estan oberts a tothom i es recomana a les persones interessades a assistir-hi que hi portin una factura de la llum, per tal de seguir millor les explicacions.

A banda, també es realitzarà un taller formatiu adreçat als professionals i personal d’entitats que gestionen ajudes de subministraments per a treballar els conceptes bàsics de les factures i de les tarifacions això com l’aplicació del nou bo social elèctric.