Les sessions es portaran a terme en dos grups d’edat tots els divendres entre l’11 de febrer i l’11 de març. En aquesta activitat dirigida per la professora Toti Bolart petits i grans descobriran jocs de falda, cançons, balls i sons.

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació Escola de Música

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ha programat una nova tanda de tallers de música en família adreçats a nens i nenes d’entre 3 mesos i 3 anys acompanyats per una persona adulta.

Els tallers impartits per la professora Toti Bolart es portaran a terme a l’Escola de Música (passeig Albert, s/n) els divendres en horari de matí: de 10:15 a 11:15 hores per nens i nenes d’1 a 3 anys (pensats per infants que caminen) i d’11:15 a 12:15 hores per nadons de 3 a 12 mesos. El preu del taller és de 50 euros.

Els dos tallers, de cinc sessions cadascun, es portaran a terme sempre que hi hagi un nombre mínim de 4 nens/es acompanyats/des d'una persona adulta. En cas de bessons, una persona adulta per cada nen/a. Les places s'adjudicaran i es confirmaran per ordre de preinscripció. L'escola compta amb un protocol de protecció i higiene per la COVID-19.

Les inscripcions ja es poden tramitar online des de l’enllaç: https://emmcambrils.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/public/periodes_oberts. Per a més informació es pot contactar amb l’EMMC a través del correu electrònic escolamusicainscripcions@cambrils.cat o el telèfon 977 36 81 02 (l’horari d’atenció telefònica és de 10 a 13 hores).

L’etapa dels 0 als 3 anys és una etapa intrínsecament musical. Els infants neixen amb una predisposició a la música que veiem en els primers anys de vida reflectida en el seu interès i atenció, la recerca del so en els diferents objectes i la producció de vocalitzacions. Els infants entenen la música, la reben com un element lúdic que els aporta benestar i alhora constitueix una base fonamental, en el seu desenvolupament físic, mental i emocional.

Als tallers de música en família els pares i mares descobriran amb els seus fills i filles jocs de falda, cançons, balls i sons que podran fer servir en el dia a dia i que reforçaran el vincle afectiu.

HORARIS DELS TALLERS
Divendres 11, 18, 25 de febrer i 4, 11 de març de 2022
De 10.15 a 10:15 h: Nens i nenes de 12 a 36 mesos (adreçat als que caminen)
De 11.15 a 12.15 h: Nadons de 3 a 12 mesos (adreçat als que no caminen)

Els tallers de música en família són un dels projectes que complementen l’activitat docent de l’Escola Municipal de Música de Cambrils per obrir nous espais de confluència amb la ciutadania, aprofitar aquest recurs educatiu de primer ordre, donar a conèixer els ensenyaments que s’imparteixen, arribar a les persones que no són usuàries del centre i, en definitiva, acostar la música a la població en general. L’escola també ofereix concerts i xerrades i promou iniciatives adreçades a altres col·lectius com la gent gran.