La mostra s’inaugurarà dijous, 19 d’abril, a les 20 hores, a l’Espai El Pati del Centre Cultural

  • Categoritzat com: Comunicació

Els alumnes dels tallers de pintura del Casal Municipal de la Gent Gran inauguraran dijous, 19 d’abril, a les 20 hores, una exposició a l’Espai El Pati del Centre Cultural Municipal (carrer Sant Plàcid 18-20). La mostra és un recull dels treballs realitzats durant els tallers impartits per les professores Evelyn Roca i Marta Argentina al llarg del curs 2017-2018.

L’exposició està formada per una selecció de 58 obres de diferents tècniques, com són, pintura a l’oli, aquarel·la  dibuix  i altres tècniques. L’objectiu és donar a conèixer el treball que han realitzat aquests grans artistes amb talent, il·lusió i dedicació durant la nova edició dels tallers de pintura. La mostra es podrà visitar fins el 18 de maig de dilluns a divendres de 15 a 22 hores.

El Casal Municipal de la Gent Gran és una infraestructura municipal, de caràcter cívic, que s’adreça específicament al col·lectiu de la gent gran sense excloure la possibilitat d'utilització per part d'altres col·lectius. S’hi realitzen activitats culturals, formatives i esportives com gimnàstica, teràpia psicomotriu, teatre, pintura, patchwork, puntes de coixí o tallers d’informàtica, entre altres. Aquestes activitats busquen la promoció i el desenvolupament de la gent gran en les activitats de la societat, a més de promoure la realització de les persones en el seu entorn social.