L’Original ha estat premiat tant en la votació popular com pel jurat professional

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Turisme, Marta Borràs; i el gestor comercial de Damm de la zona de Tarragona, Xavi Altés, han lliurat avui els premis als guanyadors de la Ruta La Mar de Tapes 2019 al Restaurant L’Original de Cambrils.

 

En aquesta edició, hi ha hagut dues categories de premis. D’una banda, la tradicional votació popular a través de les butlletes que es dipositaven a les urnes dels 32 establiments participants. D’altra banda, un premi atorgat per un jurat professional (el mateix que va fer la selecció de les tapes participants) que ha designat les tres millors propostes gastronòmiques seguint uns criteris més tècnics.

 

L’Original, millor tapa de la 8a edició

 

L’establiment guanyador ha tornat a ser l’Original Experiències Gastronòmiques

amb la seva tapa fusió de cuina peruana i mexicana “CHELITA VS CHINGÓN.

 

El segon premi ha estat per Marro Cafè amb la seva original minihamburguesa 100% vedella i minidònut glassejat “GOOGLE BURGER 2.0” i el tercer per Barabar amb “FORREST GAMBA”, una tapa amb una molt sorprenent xistorra de gambes.

 

El premi de la millor tapa que atorga el jurat professional format per persones especialitzades en el sector: Adrià Viladomat (assessor i estilista gastronòmic), Eva Hausmann (assessora, experta i crítica gastronòmica) i Lídia Adelantado (experta en gestió i coordinació d'esdeveniments gastronòmics) també ha estat pel xef Joan Llaberia del restaurant L’Original Experiències Gastronòmiques.

 

Així, el xef cambrilenc es consagra com especialista en aquesta modalitat de tapes de cuina d’autor guanyant 7 edicions de Rutes de Tapes. Aquest premi, atorgat per Estrella Damm, és la confecció a mida d’un uniforme fet a mida per CSTY Confecciones Oliva, (una empresa que es dedica a fer uniformes originals a mida pels millors cuiners de Catalunya).