La gran cavalcada està organitzada per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, entitats, empreses i voluntaris

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle ja ho té tot a punt per l’arribada de Ses Majestats a Cambrils. Els tres Reis Mags d’Orient desembarcaran a les Escales Reials demà 5 de gener a les 19 hores i, seguidament, s’iniciarà la cavalcada, que s’aturarà a la plaça Mossèn Batalla i finalitzarà a la plaça de la Vila.

Enguany, com a novetat destaca la incorporació del trenet turístic i la quadriga a la Cavalcada. Són elements que anys enrere ja hi havien participat però amb el pas del temps havien deixat de fer-ho recuperant-se aquest any. La Cavalcada estarà formada per un conjunt de carrosses i cavalls, amb els tres Reis i 98 patges. Cada Rei anirà en una carrossa gran que representa un barri de Cambrils (el Barri Marítim, l’Eixample i la Vila), una carrossa petita i dos cavalls. Seguint la línia dels darrers anys, la carrossa dels caramels tancarà la comitiva per evitar el risc de nens recollint caramels. Està previst que se’n reparteixi més de 1000 kg. A més, la modificació de petits elements de sota les carrosses i els enganxalls dels tractors permeten millorar la seguretat dels espectadors i dels membres de la comitiva reial.

Repartiment dels regals casa per casa

L’endemà dimarts, 6 de gener, els Reis Mags repartiran casa per casa les joguines i els regals als nens i nenes que ho hagin sol·licitat. El repartiment començarà a les 9 del matí pel Barri de l’Eixample, per la plaça de l’Església i per les urbanitzacions de Llevant i Ponent.

El pavelló municipal d’esports estarà obert de les 22 hores del dia 5 de gener fins a les 1:30 hores del 6 de gener perquè els patges puguin preparar la repartida de regals.