Els Reis d’Orient arribaran al port amb novetats i estrenaran tron a la plaça de l’Ajuntament L’únic punt de recollida de cartes dels Reis estarà a la plaça de l’Ajuntament

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

Els tres Reis d’Orient arribaran divendres a la tarda al port de Cambrils amb unes quantes novetats. A partir de les 18 hores a les Escales Reials del Mollet del Rec hi haurà animació per fer més entretinguda l’espera dels Reis. A les 18:30 hores, mitja hora abans de l’habitual, els focs d’artifici anunciaran l’arribada de Ses Majestats, que, també com a novetat, disposaran d’un nou escenari perquè tothom els pugui veure. Seguidament, s’iniciarà la gran cavalcada pels carrers i places de la vila.

 

A partir de les 19:30 hores, per amenitzar l’espera, també hi haurà animació a la plaça de l’Ajuntament, que serà l’únic punt de recollida de cartes dels Reis. I a partir de les 20 hores se celebrarà una xocolatada per a tots els nens i nenes. Gaspar, Melcior i Baltasar arribaran a la plaça de l’Ajuntament a les 20:30 hores aproximadament i estrenaran tres nous trons de fusta, que són una rèplica dels de les carrosses i que s’han construït perquè durin molts anys.

 

L’equip de voluntaris de l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha ultimat els preparatius perquè Ses Majestats puguin repartir regals per a tots els nens i nenes de Cambrils en una nit més màgica que mai.

 

Repartiment dels regals casa per casa

 

El dissabte 6 de gener, els Reis d’Orient repartiran casa per casa les joguines i els regals als nens i nenes que ho hagin sol·licitat. El repartiment començarà pel Barri de l’Eixample, la plaça del Pòsit i les urbanitzacions de Llevant i Ponent.

 

El pavelló municipal d’esports estarà obert el dia 5 de gener de les 22 hores fins a les 1:30 hores del 6 de gener perquè els patges puguin preparar el repartiment de regals.