Els parcs i jardins, l’enllumenat, la xarxa viària, la convivència i la neteja han estat els temes més recurrents. Les demandes es gestionaran amb el departament corresponent amb la màxima rapidesa possible i si és necessari es traslladaran al Consell de Barri. Les persones interessades poden acudir als punts d’atenció cada primer dimarts de mes entre les 18h i les 20h sense cita prèvia. L’objectiu del govern és relacionar-se amb la ciutadania des de la proximitat per facilitar l’intercanvi de punts de vista i compartir informació.

  • Categoritzat com: Participació ciutadana

Els regidors i les regidores de Cambrils han recollit una vuitantena de queixes i propostes de millora durant els primers dos dimarts de funcionament dels punts d’atenció presencial als barris. Aquestes demandes de ciutadans i ciutadanes particulars es gestionaran amb el departament corresponent amb la màxima rapidesa possible i, en els casos que sigui necessari, es traslladaran als Consells de Barri, formats per les associacions, per buscar solucions de manera col·lectiva. Posteriorment, es farà un retorn a la persona que va formular la proposta.

Els temes més recurrents de les peticions han estat, per aquest ordre, els parcs i jardins, l’enllumenat, la xarxa viària, la convivència ciutadana i la neteja. Els equipaments on s’han realitzat més atencions són el Casal de la Gent Gran (barris de l’Eixample Vila, la Pallissa i Horta Santa Maria), l’Ateneu Juvenil (La Llosa i Ponent), la Torre del Llimó (Parellada i Pinaret) i el Centre Cívic de Vilafortuny.

L'objectiu del govern és fer una política de proximitat per facilitar  l’intercanvi de punts de vista i compartir informació. Les persones interessades en parlar directament amb el seu regidor de barri poden acudir al punt d’atenció corresponent sense cita prèvia el primer dimarts de mes entre les 18 i les 20 hores (excepte en el cas de la Parellada i el Pinaret, que l’horari d’atenció és de 20 a 21 hores). A més, també s’ha posat a disposició de la ciutadania un correu electrònic de cada Consell de Barri.

 

Barri

Regidor/a

Equipament

Contacte

Nou Cambrils

Gemma Balanyà

Centre Cívic Nou Cambrils

holanoucambrils@cambrils.cat

Barri Antic

Jordi Barberà

Centre Cultural

holabarriantic@cambrils.cat

Parellada  i el Pinaret

Teresa Recasens

Torre del Llimó

holaparelladapinaret@cambrils.cat

Eixample Platja

Laura Mellau

Local entitats Eixample

holaeixampleplatja@cambrils.cat

Port

Aleix Rom

Centre Cívic Les Basses

holabarriport@cambrils.cat

Molí de la Torre

Enrique Arce

Centre Cívic Molí de la Torre

holamolidelatorre@cambrils.cat

Regueral, Cambrils Badia

Alejandro García

Centre Cívic Les Basses

holaregueral@cambrils.cat

Vilafortuny  i Llevant

Neus Cárdenas

Centre Cívic Vilafortuny

holavilafortuny@cambrils.cat

La Llosa i  Ponent

Enric Daza

Ateneu Juvenil

holallosaiponent@cambrils.cat

L’Eixample Vila, Pallissa i Horta Santa Maria

Camí Mendoza

Casal de la Gent Gran

holaeixamplevila@cambrils.cat