Cada primer dimarts de mes oferiran atenció presencial als barris des dels diferents equipaments municipals de referència. L’objectiu és fer una política de proximitat en contacte directe amb el veïnat per recollir les seves opinions i propostes de millora.

  • Categoritzat com: Participació ciutadana

Els 10 regidors i regidores de barri de Cambrils oferiran atenció presencial cada primer dimarts del mes als diferents equipaments municipals de referència en horari de 18 a 20 hores. Aquests punts d’atenció mensuals es posaran en marxa a partir de demà dimarts, 3 d’octubre, i estaran oberts en horari de 18 a 20 hores, excepte el de la Parellada i el Pinaret que obrirà de 20 a 21 hores. A més, també es posa a disposició de la ciutadania un correu electrònic de cada Consell de Barri.

La regidora de Participació, Neus Cárdenas, ha explicat que la iniciativa respon al compromís del govern de fer una política de proximitat, amb contacte directe amb la ciutadania, per escoltar de primera mà les problemàtiques, suggeriments i propostes del veïnat dels diferents barris i establir vincles de confiança que serviran per millorar la gestió municipal.

Aquests punts d’atenció complementaran els Consells de Barri, formats per les associacions del municipi, que ja fa molts anys que funcionen aportant la visió més col·lectiva de la ciutat, o també altres eines de consulta ciutadana com l’Altaveu, que serveix per conèixer les opinions de la ciutadania sobre temes d’interès. L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clua, ha posat de manifest que la ciutat no es governaria bé sense escoltar els veïns i veïnes.

Barri

Regidor/a

Equipament

Contacte

Nou Cambrils

Gemma Balanyà

Centre Cívic Nou Cambrils

holanoucambrils@cambrils.cat

Barri Antic

Jordi Barberà

Centre Cultural

holabarriantic@cambrils.cat

Parellada  i el Pinaret

Teresa Recasens

Torre del Llimó

holaparelladapinaret@cambrils.cat

Eixample Platja

Laura Mellau

Local entitats Eixample

holaeixampleplatja@cambrils.cat

Port

Aleix Rom

Centre Cívic Les Basses

holabarriport@cambrils.cat

Molí de la Torre

Enrique Arce

Centre Cívic Molí de la Torre

holamolidelatorre@cambrils.cat

Regueral, Cambrils Badia

Alejandro García

Centre Cívic Les Basses

holaregueral@cambrils.cat

Vilafortuny  i Llevant

Neus Cárdenas

Centre Cívic Vilafortuny

holavilafortuny@cambrils.cat

La Llosa i  Ponent

Enric Daza

Ateneu Juvenil

holallosaiponent@cambrils.cat

L’Eixample Vila, Pallissa i Horta Santa Maria

Camí Mendoza

Casal de la Gent Gran

holaeixamplevila@cambrils.cat