L’activitat forma part de l’ampli ventall de propostes que s’inclouen en el programa de Nadal d’enguany

  • Categoritzat com: Comunicació

El proper 23 de desembre, al Mercat de la Vila, tindrà lloc un divertit taller culinari de Nadal per a petits xefs. Els infants de 4 a 12 anys podran participar en aquest taller que porta per nom ‘El tronc del tió’. L’activitat, amb aforament limitat, està organitzada pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils.

Cambrils s’omple d’activitats durant el Nadal

El dijous 24 de desembre, a les 11 hores a la plaça de la Vila i a les 12:30 hores a la plaça de l’Església de Sant Pere, tindrà lloc la Cagada Popular del Tió. El Tió damunt d’un tractor es desplaçarà d’un lloc a un altre. Els nens per fer cagar el tió han de portar un aliment de primera necessitat enllaunat, que després l’Agrupament Escolta donarà a Càritas. L’activitat està organitzada per l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar.

Dijous 24 també serà el dia de la Missa familiar i del Pessebre Vivent a la Parròquia de Santa Maria de Vilafortuny.  Ja a mitjanit serà el moment de la tradicional Missa del Gall. A la Parròquia de Santa Maria acompanyarà la celebració la Coral Verge del Camí. A la Parròquia de Sant Pere acompanyarà la celebració la Capella Polifònica.

El dia de Nadal, al Teatre del Casal Parroquial de l’Església de Sant Pere, el Grup de teatre La Teca presentaran ‘Fem pastorets?’, l’espectacle inaugural dels actes del 5oè aniversari del grup. El preu de l’entrada és de 8 euros. I el dia de Sant Esteve a la Galeria de Tir Olímpic, s’acollirà la Tirada del pernil, amb esmorzar popular, aperitiu i un pernil per a tothom amb pa amb tomàquet.