Les destinacions han mostrat la seva oferta en espais exclusius al centre comercial Illa Carlemany i a les pistes d'esquí Vallnord

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Els municipis de la Costa Daurada: Salou, Cambrils, Reus i Vila-seca La Pineda Platja sumen novament esforços per a la promoció turística a Andorra amb l'objectiu d'atraure turistes del País dels Pirineus, tradicionalment molt fidels a les nostres destinacions, i de rebot als visitants procedents d'altres països com França, UK i l'Estat espanyol, que es troben gaudint de l'esquí durant el cap de setmana a Andorra.

Durant aquest divendres i dissabte de 17:00 a 21:00 h, s'ha realitzat l'acció promocional al centre comercial Illa Carlemany, el centre comercial més important del país, on s'ha disposat d'un espai exclusiu en el qual els visitants han pogut gaudir d'actuacions infantils, photocall interactiu, degustació de Vermut de Reus i promoció turística i informació dels quatre municipis.

A les pistes d'esquí de VallNord, a Pal, l'acció s'ha fet ahir dissabte i avui diumenge, d'11:00 a 14:00 h. En aquest gran resort d'esquí s'ha instal·lat una zona promocional a l'espai de descans dels esquiadors, amb una carpa degudament senyalitzada amb la imatge dels quatre municipis i amb zona de degustació del Vermut de Reus.

La idea d'aquesta acció és mostrar d'una manera atractiva la gran oferta de platges de qualitat, de gastronomia, cultura, en un radi de pocs quilòmetres de distància i dirigida, principalment, al públic familiar.