El valor dels danys, productes sostrets i els costos de reparació, es calculen en uns 4.000 euros aproximadament

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

Agents de la Policia de la Generalitat – cos de Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Policia Local de Cambrils (Baix Camp), van detenir el passat 19 de novembre, set homes, dos d’ells menors d’edat i els cinc majors, amb edats compreses entre els 18 i 20 anys, tres d’ells espanyols, un francès i el darrer argentí, tots set veïns de Cambrils, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

La investigació policial es va iniciar el passat 11 de novembre arran d’una denúncia presentada en dependències de la  Policia Local de Cambrils en la qual el propietari d’un establiment comercial, situat a la plaça Constitució,  posava en coneixement que durant la nit anterior havia patit un robatori amb força en tres màquines expenedores.

Segons la víctima el valor dels danys ocasionats a les màquines expenedores, els productes sostrets del seu interior i els costos de reparació, tindrien un valor d’uns 4.000 euros.

Immediatament, agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Cambrils van obrir una investigació que va permetre identificar als presumptes autors.

La investigació va concloure el passat 19 de novembre amb la detenció a Cambrils de set persones com a presumptes autors del robatori.

Els set detinguts van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials i hauran de comparèixer davant de l’autoritat judicial corresponent quan siguin requerits.