La creació d’aquest espai temporal neix amb la idea de donar cabuda a un moment de lectura relaxada acompanyada entre els pares i els infants i de provocar la curiositat dels més petits per la lectura ja des de nadons

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La Biblioteca Municipal de Cambrils ha habilitat un espai per a mares i pares amb bebès a la planta baixa de la biblioteca, que estarà disponible durant tot el mes de desembre. Es tracta de la Bebeteca.

Per tal de posar-la en marxa, s’ha modificat lleument el mobiliari infantil per a donar cabuda a un racó amb catifes, coixins, peluixos i dues maletes bebè. Aquestes formen part dels lots i maletes que la biblioteca posa a disposició dels centres d’ensenyament i entitats en préstecs temporals. Les dues que s’han incorporat al racó contenen llibres per a nadons fins a 2 anys i també cd de música.

La creació d’aquest espai temporal neix amb la idea de donar cabuda a un moment de lectura relaxada acompanyada entre els pares i els infants i de provocar la curiositat dels més petits per la lectura ja des de l’etapa de nadons.

Durant el mes de desembre, els usuaris també podran veure a la biblioteca un arbre de Nadal molt original. A partir del 5 de gener tothom qui vulgui podrà endur-se’n una peça a casa.