Les tres classes de P2 han pogut veure els gegants i conèixer altres elements festius a través del conte “El Pere ha perdut la clau”

  • Categoritzat com: Educació
  • Serveis associats: Educació Ingesol EPEL

Els nens i nenes de P2 de la llar d’infants municipal Maria Dolors Medina han visitat l’Ajuntament de Cambrils durant aquest mes de març. Les tres classes s’han desplaçat a l’edifici consistorial, amb l’acompanyament de pares, mares, avis, àvies i altres familiars, els dilluns 4, 11 i 18 de març. L’alcalde, Alfredo Clúa, ha donat la benvinguda als diferents grups.

Durant l’activitat, els infants han pogut observar els gegants Pere i Camí de ben a prop i conèixer altres elements festius cambrilencs a través el conte “El Pere ha perdut la clau”, escrit per Maria Garriga i Marta Montserrate i il·lustrat per Marta Nolla. Les mateixes educadores de la llar municipal han estat les encarregades d’explicar aquesta història ambientada en la Festa Major de la Immaculada.

La visita s’emmarca en el pla de treball de les llars d’infants municipals per la integració dels infants al municipi  i per la transmissió de les tradicions culturals de Cambrils. La llar d’infants La Galereta va realitzar les visites el dies 4, 11 i 12 de desembre, coincidint amb els dies previs de la Festa Major de la Immaculada.