Són els tres grups guanyadors de concurs ‘Fem Soroll’ que es va portar a terme divendres a l’Ateneu Juvenil

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

Els grups cambrilencs Vivèrrids, Mestrals i Diablillo Fonk seran els teloners dels tres concerts organitzats pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. Aquest és el premi del concurs “Fem Soroll” realitzat el passat divendres a l’Ateneu Juvenil, on s’hi van congregar uns 200 joves per donar suport a les seves bandes preferides.

Els tres grups guanyadors van poder escollir a quin dels concerts volien actuar. Els primers, Vivèrrids, van triar ser teloners de Roba Estesa al concert de la Fira, que es farà al parc de Nou Cambrils. Mestrals van optar per obrir el concert de Mano’s Rock del 29 de setembre a l’Ateneu Juvenil. I Diablillo Fonk precediran al grup Saï Saï el 28  d’octubre també a l’Ateneu.

Per decidir els grups guanyadors, l’organització va tenir en compte el soroll que va fer el públic en acabar cada actuació i altres aspectes com l’espectacle i l’efecte crida que va provocar el concurs en la joventut de Cambrils que va gaudir dels concerts.

El soroll es va calcular amb un mesurador de decibels però hi va haver un empat tècnic a causa del soroll màxim al qual arriba una veu humana. Per aquest motiu, es van apuntar els valors màxims i mínims per realitzar una mitjana aritmètica una vegada acabessin les actuacions dels set grups participants.