La banda cambrilenca va guanyar el concurs Fem Soroll de Joventut

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

Els cambrilencs Mestrals seran els teloners del concert de Mano's Rock aquest divendres, 6 d’octubre, a partir de les 22 a la sala de l’Ateneu Juvenil de Cambrils, tal com va decidir el públic del concurs Fem Soroll de grups locals. Mestral va ser el segon classificat, mentre que Vivèrrids va quedar en primera posició i va pujar a l’escenari del concert de la Fira, i Diablillo Fonk va guanyar el tercer lloc i actuarà properament.

Tant el concurs com el concert de divendres de Mano's Rock són propostes que van fer joves cambrilencs durant la jornada “El 19 a les 19”, que va obrir un debat sobre els actes culturals que organitza Joventut per joves amb joves. De forma participativa, els assistents van fer la proposta d’organitzar concerts a la sala de l’Ateneu al llarg de l’any. En resposta les seves propostes, a més del concert de divendres, se n’ha programat un altre el 5 de desembre per la Immaculada.

“El 19 a les 19h” és una de les accions que es recull al nou Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020. L’acció participativa consisteix en programar d’acord amb els joves el calendari festiu entre l’estiu i l’hivern, prenent com objecte de treball les revetlles de Sant Pere i la festa de Cap d’Any i les activitats adreçades als joves de la Festa Major. En el cas de les dues revetlles, per una banda hi ha una tradició remarcable d’elaborar la programació de forma acordada amb els joves i, per l’altra, existeix una demanda difusa dels joves sobre la necessitat que la Festa Major inclogui activitats més específiques per a ells. Durant la jornada es va debatre en un procés participatiu els continguts dels tres esdeveniments, amb el màxim nivell de participació que desitgin i vulguin assumir els joves, per programar-los i organitzar-los.

Manos Rock

Mano's Rock és un grup de versions format a l'agost del 2010 a Marçà (Priorat). Compten amb un directe de prop de dues hores de duració, on hi tenen cabuda el rock, el pop, l'ska, el reggae o el punk entre d'altres, i on es repassen tots els grans clàssics que han marcat el rock català, espanyol i internacional; des dels Sangtraït, Lax'n'Busto, Sopa de Cabra o Obrint Pas fins als AC/DC i Bon Jovi passant per Loquillo i Fito y Fitipaldis.

Després de sis anys i més de 80 concerts realitzats per tota la geografia catalana, Mano's Rock s'ha consolidat com un clàssic dels grups de versions a les comarques tarragonines.