Una trentena de restaurants participaran en les Jornades dels Fideus Rossos que organitza l’Ajuntament de Cambrils amb l’Associació de Restauradors de Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

Unint sabors procedents del mar i de la terra. Amb el gust i olor a peix acabat de pescar, i amb l’oli d’oliva D.O. Siurana de Cambrils, arriben les 3eres Jornades dels  Fideus Rossos de Cambrils.

Una trentena de restaurants cambrilencs es sumen una vegada més a la promoció  d’aquest plat tan típic de la gastronomia cambrilenca. En aquesta ocasió, són els fideus, un plat ben tradicional, els que es posen al servei de la creativitat de la trentena de restauradors que s’adhereixen a la campanya. Així doncs, durant les properes dues setmanes els fideus seran els protagonistes dels menús a la ciutat. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, assegura que “es  tracta d’un plat que descriu molt bé la tradició marinera cambrilenca, ja que eren els propis pescadors els que cuinaven aquest plat. Durant aquests dies, trobarem una gran diversitat de restaurants que cuinaran aquest plat tan cambrilenc”.  Així dons,  una àmplia varietat gastronòmica adaptada a diferents gustos i butxaques. El preu dels menús oscil·larà des dels 18 fins als 42 euros.

Les  3eres Jornades dels Fideus Rossos estan incloses en el Calendari Gastronòmic de Cambrils. Per la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, aquestes jornades  tenen per objectiu “refermar el posicionament gastronòmic de Cambrils”. La regidora ha afegit que “estem mot satisfets d’aquestes jornades per la bona col·laboració que impliquen entre l’Ajuntament i el sector privat, és a dir, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria. Estem segurs que aquesta és la fórmula per tenir més èxit”.

Per la seva part, el representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, Ángel Pérez, ha agraït l’esforç i la implicació de l’Ajuntament de Cambrils. Per Pérez: “Hem consolidat el calendari gastronòmic anual. Els restauradors cada cop se senten més a prop de les jornades i aquestes cada vegada tenen més èxit”.

Restaurants participants

Els  restaurants que participen en aquestes jornades són: Acuamar, Al Punt, Bec d’Or, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic de Cambrils, Denver Cambrils, Dofí Verd, Duomo, El Moll, El Morter, El Pescador, El Pósito, Fonda Montserrat, Gami, Germans Miquel’s, La Galera Port Cambrils, La Palmera de la Llosa, La Sacristia del Port, Lekeitio, Les Barques, L’Original, Miramar, Montserrat, Nou Piñas, Portus Rincón de Diego, Vora.

Les tradicions del mar i dels sabors de sempre es donen la mà amb la creativitat i innovació dels restauradors cambrilencs per tal de convertir aquestes jornades que s’organitzen des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria del municipi, en un  nou èxit.