El Patronat de Turisme de Cambrils i PortAventura han programat les actuacions musicals per potenciar el turisme familiar del municipi

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

Woody i Betty Boop han tornat a Cambrils. El passat 12 de juliol van protagonitzar el primer espectacle infantil de la temporada a la plaça del Pòsit, on oferiran dos passis de mitja hora cada divendres, el primer a les 18.30 hores i el segon a les 20 hores, fins a finals d’agost. El canvi d’ubicació d’enguany respon a una aposta pel nucli mariner, un espai emblemàtic ple de comerços i amb una gran afluència de persones.

“Woody on Tour” és un espectacle musical conduit pels dos personatges de PortAventura, que actuen acompanyats per un malabarista i una cantant.

La iniciativa, organitzada pel Patronat de Turisme de Cambrils i PortAventura, pretén reforçar la marca de destinació de turisme familiar i se suma al programa d’activitats municipals pensades per famílies amb infants.

Segons l’estudi de la Caracterització de la Demanda Turística de Cambrils 2012, realitzat per l’Observatori d’Estudis Turístics de la Costa Daurada, les famílies són els visitants més fidels de Cambrils i els grups de familiars adults són els més fidels a la visita de Cambrils (96,4% repeteix destinació), d’entre els diferents grups.

L’estudi també menciona que els turistes que ja havien visitat Cambrils amb anterioritat, ho han fet principalment motivats per la “segona residència” (28,0%), per “vacances” (18,0%) i per la “platja” (10,6%).