Les dues tertúlies literàries, obertes a tota la ciutadania, es portaran a terme el divendres 26 de maig a la tarda. Serà la cloenda de la temporada del Club de Lectura Infantil i Juvenil.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Els escriptors Maite Carranza i Xavier Bosch visitaran la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils el proper divendres 26 de maig a la tarda per comentar amb els lectors de les seves novel·les.

En la primera tertúlia, a les 18 hores, l’escriptora Maite Carranza clourà la temporada del Club de Lectura Infantil i Juvenil amb una sessió extraordinària oberta a tota la ciutadania.

En la segona, a les 19 hores, l’escriptor Xavier Bosch parlarà de la seva novel·la Algú com tu, guanyadora del Premi Ramon Llull 2015 i escollida per llegir al Club de lectura adult amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.

Xavier Bosch, periodista i escriptor, és autor de la trilogia protagonitzada per Dani Santana -Se sabrà tot, guanyadora del Premi Sant Jordi 2009, Homes d’honor i Eufòria- i altres novel·les com Algú com tu i, la darrera publicada, aquest 2017, Nosaltres dos. A més dels reculls de contes Jo, el simolses i Vicis domèstics, i la novel·la juvenil La màgia dels Reis, també ha treballat en informatius esportius de RAC 1, de corresponsal al Parlament Europeu pel diari La Vanguardia, com a presentador del programa Àgora de TV3 i ha estat director del diari Avui.

Maite Carranza amb la seva primera novel·la juvenil, Ostres, tu, quin cacau! publicada l’any 1986 va rebre el premi de la Crítica Serra d’Or. Des de llavors, la seva obra literària s’ha orientat, principalment, a la narrativa infantil i juvenil amb títols com La revolta dels lactants, Contes divertits de pirates, Vols ser el nòvio de la meva germana?, els llibres juvenils de la Càndida i la trilogia fantàstica de bruixes, El clan de la lloba, El desert de gel i La maledicció d’Odi. La seva última novel·la, La pel·lícula de la vida, ha estat guardonada amb el Premi Vaixell de Vapor 2016. També ha escrit novel·les per adults, com Sin Invierno o El fruit del Baobab, obres de teatre i guions televisius.