No caldrà demanar cita prèvia però l’aforament serà d’ un màxim del 30% i només podran utilitzar els vestidors les persones usuàries de la piscina. També es reinicien els cursets de natació, cursets de gent gran i d’adults.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Les instal·lacions esportives municipals de Cambrils es reobriran a partir de dilluns 23 de novembre, amb diverses mesures de prevenció per garantir la salut i la seguretat de les persones usuàries. Així doncs, es mantindrà un control de la higiene, la neteja i la desinfecció de les instal·lacions i del material esportiu de forma habitual i constant, i es controlarà la temperatura de les persones usuàries abans d’entrar a l’equipament.

El Palau Municipal d’Esports reobrirà oferint tots els serveis a les persones abonades (la piscina coberta, la sala de musculació, la sala de ciclo indoor i la sala polivalent), i també es posarà es posarà en funcionament la sala de musculació de la pista atletisme. El màxim de temps màxim d'ús a la piscina i als gimnasos serà d’una hora. També es reinicien els cursets de natació, els cursets de gent gran i els d’adults amb els mateixos horaris que fins ara.

En aquest nou període, no caldrà demanar cita prèvia per accedir a les instal·lacions però l’aforament serà d’un  màxim del 30% i només podran utilitzar els vestidors les persones usuàries de la piscina. L’ús de mascareta serà obligatori a l’hora de l’entrada i de la sortida de les instal·lacions. Durant la realització de l’activitat física no cal portar posada la mascareta, excepte a la sala de musculació.

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha explicat que el departament ha realitzat les tasques de manteniment, desinfecció i control oportunes per donar compliment a totes les mesures sanitàries i d’higiene.

Horaris

Piscina:

  • Dilluns a divendres de 7h a 21:30h

*de les 17h a 19h accés piscina limitat a cursets de natació

  • Dissabte de 9h a 14h i de 16h a 20h
  • Diumenge de 10h a 14h

 

Gimnàs del Palau d’Esports

  • Dilluns a divendres de 7h a 21:30h
  • Dissabte de 9h a 14h

 

Gimnàs de la pista atletisme:

  • Dilluns a divendres de 16:30h a 21:30h