L’espectacle Daltabaix de la companyia Matito Titelles encetarà el cicle el proper diumenge 7 de març (17:30h) al Teatre del Casal Parroquial. Les entrades es podran comprar per primera vegada de forma anticipada al web https://entradium.com.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

Els Diumenges al Teatre de Cambrils tornen amb una programació de quatres espectacles variats que ompliran el Teatre del Casal Parroquial de titelles, música, emocions, circ, aventures i moltes rialles.

El cicle de teatre familiar, organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del grup local La Teca Teatre, comença de forma inusual el mes de març, ja que la Covid-19 no va permetre iniciar la programació al gener com era habitual.

La situació sanitària també ha condicionat l’organització i l’aforament i per primera vegada les entrades es podran comprar de forma anticipada al web https://entradium.comTots els espectacles s’oferiran a les 17:30 h al Teatre del Casal Parroquial (plaça de l’Església de Sant Pere, s/n) i el preu de l’entrada serà de 4 euros.

La nova temporada s’iniciarà el proper diumenge 7 de març amb l’espectacle «Daltabaix» de la companyia Matito Titelles. El 21 de març la companyia La Tal presentarà Italino Gran Hotel i l’11 d’abril Tutatis-Transeduca arribarà a Cambrils amb una adaptació de «El Monstre de Colors» per viatjar al món de les emocions. Finalment, el 25 d’abril la Moi Jordana Cia de Circ tancarà el cicle de primavera amb l’univers de màgia, humor i fantasia de Mr. Alret.

El cicle Diumenges al Teatre és una activitat consolidada des de fa 20 anys i adreçada principalment als menuts de la casa però de la que realment en gaudeix tota la família. La regidora de Cultura ha afirmat que ara més que mai cal seguir donant suport a la cultura i que per això l’Ajuntament de Cambrils continua apostant per aquesta activitat que apropa a petits i grans les arts escèniques, la diversió, l’aprenentatge, els valors i l’entreteniment

PROGRAMACIÓ

Totes les funcions són a les 17:30 hores al Teatre del Casal Parroquial,  plaça de l’Església de Sant Pere, s/n, Port de Cambrils.

Venda d’entrades: www.entradium.com

El preu de l’entrada serà de 4 euros.

07/03/2021

Cia Matito Titelles

DALTABAIX

Matito viu enfeinat en no fer res. Un dia emprèn un viatge per buscar la seva amiga que ha desaparegut. No sabem què passarà, però segur que ho capgirarà tot del DALTABAIX.

21/03/2021

Companyia d’espectacles La Tal

ITALINO GRAND HOTEL

Qui renta els milers de llençols dels hotels? A l’últim soterrani del ITALINO GRAND HOTEL hi ha la bugaderia. Allí ens espera un personatge solitari que us vol conèixer.

11/04/2021

Tutatis-Transeduca

El MONSTRE DE COLORS

El color groc és l’alegria, el blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por...El verd... Quin embolic! Cada color representa una emoció.

Adaptació teatral de “El Monstre de Colors” d’Anna Llenas. Un viatge al món de les emocions.

25/04/2021

Moi Jordana Cia de Circ

MR. ALRET

Mr Alret, comediant, malabarista, manipulador d’objectes, equilibrista i acordionista de professió. És un personatge excèntric que ens transportarà al seu univers de màgia, humor i fantasia.