L’activitat s’emmarca en el cicle embaDAHLits, que homenatja l'autor gal·lès en el centenari del seu naixement. S’obren les inscripcions pels clubs de lectura i la nova proposta Llegim+

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca Cultura

Els contes per adults, la propera activitat del cicle embaDAHLits, i les inscripcions als clubs de lectura i Llegim+ donen inici al nou curs 2016-2017 de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils.

Divendres 30 de setembre, a les 19 hores, tindran lloc a la biblioteca les “Històries imprevistes”, una selecció de contes de l’escriptor Roald Dahl per a públic adult a càrrec de Rosana Andreu. L’activitat s’emmarca dins del cicle embaDAHLits, que homenatja l'autor gal·lès en el centenari del seu naixement.

Com cada setembre, la biblioteca actualitza l’oferta formativa adreçada als centres educatius de Cambrils que presenta els diversos tipus de visites escolars i serveis que ofereix per al curs escolar que comença.

D’altra banda, es torna a posar en marxa el Pla de lectura amb activitats que continuen de temporades anteriors com els clubs de lectura i l’hora del conte. La nova proposta dins del Pla de lectura és Llegim+, activitat de lectura en veu alta, que vol afavorir i acompanyar en el procés de l’aprenentatge lector millorant la dicció adreçada a infants que cursin 3r de primària.

També s’obren les inscripcions de les activitats que començaran a l’octubre: els clubs de lectura (infantil, juvenil i adult) i Llegim+. El web de la biblioteca www.cambrils.cat/biblioteca conté tota la informació detallada.