Les tres associacions de comerciants de Cambrils, Unió de Botiguers, Associació Xarxa del Port Cambrils i l’Associació Vilacentre inunden els carrers de Cambrils d’activitats nadalenques

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Promoció Econòmica
  • Serveis associats: Festes

L’Ajuntament de Cambrils i el sector comercial de Cambrils han sumat esforços i han treballat transversalment en el programa d’activitats per dinamitzar la campanya de Nadal, aprofitar i enriquir el potencial de Cambrils.

 

El desenvolupament i la millora del sector comercial de Cambrils és una de les prioritats de l’Ajuntament de Cambrils, que posa l’accent en els valors afegits del teixit comercial de Cambrils com un comerç de proximitat, divers, amb personalitat pròpia, flexible i obert els caps de setmana.

 

La Fira de Nadal s’amplia de la plaça de la Vila cap al carrer Antoni de Gimbernat i Immolats del Setge, amb més de 40 parades de tot tipus de productes i ornaments nadalencs.

 

Als comerços associats a la Xarxa del Port de Cambrils, entre el 6 de desembre i el 6 de gener, tindran la “Pesca els productes estrella” amb promocions del 20% al 50%. Alhora, els aparadors d’aquests comerços homenatgen l’esforç i el treball de les dones dels pescadors, les remendadores, escenificant la pesca d’estels.

 

També es comptarà amb la Pessebrada al Port, ubicada a la plaça de l’església de Sant Pere, sis photocalls que donen forma a un pessebre, amb la pista del caganer amagat pel barri, i la pista de patinatge sintètica a la plaça del Pòsit.

 

A més, hi haurà atraccions infantils a les places Mossèn Joan Batalla, de les Remendadores, Carles Roig i Josep Martí i Nolla, sortejos, concursos d’aparadors i carpes d’animació infantil.

 

ACTIVITATS DE NADAL

 

-          FIRA DE NADAL: del 6 al 10 de desembre, a la plaça de la Vila, més de 40 parades amb tot tipus de productes i ornaments nadalencs. I per la canalla, atraccions infantils i taller de maquillatge. Organitza l’Associació Vilacentre.

- PISTA DE PATINATGE SINTÈTICA: els dies 16, 17, 23 i 24 de desembre, de 17 a 20.30 h i del 27 de desembre al 7 de gener d’11 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h (Tancat els dies 1 i 6 de gener), a la plaça del Pòsit, gaudeix d’agradables patinades. Comprant a les botigues associades a la campanya podràs aconseguir entrades gratuïtes. Organitza Cambrils Obert.

-          EL NADAL MÉS DIVERTIT: del 23 de desembre al 7 de gener, atraccions infantils a les places Mossèn Joan Batalla, de les Remendadores, Carles Roig i Josep Martí i Nolla. Comprant a les botigues associades a la campanya podràs aconseguir tiquets gratuïts per la mainada. De 10.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h. Tancat el 25/12, 26/12, 1/01 i 6/01. Organitza Cambrils Obert.

-          SORTEIG DE “LA CISTELLA DE LA UBC”: el dia 22 de desembre sorteig a la seu de la Revista Cambrils d’una gran cistella nadalenca. Comprant a les botigues associades a la campanya podràs aconseguir tiquets per participar en el sorteig que es poden dipositar a la Revista Cambrils i al Centre Cívic Les Basses. Organitza Cambrils Obert.

-          CONCURS D’APARADORS DE NADAL: passeja pels comerços de la població i sorprèn-te amb l’ornamentació nadalenca dels seus aparadors. El dia 17 de desembre ruta pels aparadors dels comerços de Cambrils i concurs.  Organitza Cambrils Obert.

-          PESSEBRADA AL PORT: ruta de photocalls amb escenes tradicionals del pessebre on et podràs fotografiar.  Del dia 6 de desembre al 5 de gener, a la plaça de l’església de Sant Pere. Organitza: Associació Xarxa del Port Cambrils

- NADAL EN XARXA: Del 6 de desembre al 6 de gener, “Pesca els productes Estrella” que trobaràs als comerços associats del port. Organitza: Associació Xarxa del Port Cambrils