La trentena d’aspirants han dut a terme diferents exercicis on s’ha mesurant la seva resistència, rapidesa i capacitat física

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

L’Ajuntament de Cambrils ha celebrat avui la segona fase de les proves previstes en el procés de selecció d’una borsa d’interinatge a la Policia Local per a la temporada turística. Després que fa uns dies tingués lloc la corresponent prova cultural i una prova de coneixements policíacs i territorials, avui s’han celebrat les proves físiques on hi ha participat la trentena d’aspirants que havien superat la primera fase.

Els aspirants aprovats han seguit amb una prova pràctica que consisteix en resoldre per escrit un cas pràctic policial. El proper dilluns s’hauran d’enfrontar a les proves psicotècniques. Per últim, en la fase de concurs, es valoraran els mèrits que els aspirants aprovats hagin al·legat.

Un dels aspectes destacats de la convocatòria era que aquells que s’hi presentessin podien preparar-se la prova teòrica a partir d’una guia d’estudi publicada a la mateixa web de l’Ajuntament.