Les dues mostres anuals, que recullen obres realitzades amb diverses tècniques artístiques, s’inauguraran demà divendres a l’Espai El Pati (20h) i la Sala Àmbits (20:30h)

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Centre Cultural de Cambrils acollirà demà divendres, 16 de maig, dues inauguracions d’exposicions anuals que mostren el resultat de diferents cursos artístics.

La primera inauguració serà a les 20 hores a l’Espai El Pati, i recull una selecció d’obres realitzades pels alumnes dels diferents tallers del Casal Municipal de la Gent Gran, des de pintura a l’oli, dibuix i tècniques a l’aigua, fins  a pintura sobre roba i altres suports o patchwork. L’objectiu de l’exposició és  donar a conèixer el talent que aquests grans artistes del Casal han realitzat amb molta il·lusió i entrega durant el curs formatiu.

A continuació, a les 20:30 hores a la Sala Àmbits, l’associació Dones Amunt presentarà l’exposició que dóna el tret de sortida de les seves XXVII Jornades Culturals. És una mostra dels  treballs realitzats durant el curs 2013-2014 per les alumnes dels tallers de ceràmica, pintura patchwork, restauració de mobles i altres.

Les dues exposicions es podran visitar fins el 6 de juny de dilluns a divendres de 15 a 22 hores.

Tallers del Casal Municipal de la Gent Gran (Art Gran)
Dia: Divendres, 16 de maig (oberta fins el 6 de juny)
Hora:  20 hores
Lloc: Espai El Pati del Centre Cultural (carrer Sant Plàcid, 18-20)

XXVII Jornades Culturals de l'Associació Dones Amunt
Dia: Divendres, 16 de maig (oberta fins el 6 de juny)
Hora: 20:30 hores
Lloc: Sala Àmbits del Centre Cultural (carrer Sant Plàcid, 18-20)