L’actuació a la Cripta de l’Ermita serà un homenatge al professor Jordi Domingo, que s’ha jubilat després de 25 anys a l’escola

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes Educació
  • Serveis associats: Escola de Música Cultura Educació

Els alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) oferiran demà dos concerts per celebrar Santa Cecília, patrona dels músics.

El primer serà a les 17:30 hores a la Sala Beethoven de l’EMMC, situada al passeig Albert. Hi participaran el Grup Iniciació de Guitarres, dirigit per Maria José Bolart; el grup de vent Bufa-Band, d’Anna Amigó; l’orquestra Oca, sota la batuta d’Albert Carbonell, i el cor Petits Cantors, de Maria del Mar González.

Posteriorment, a les 19:30 hores, la Cripta de l’Ermita acollirà la segona part de la celebració de Santa Cecília amb la col·laboració de la Coral Verge del Camí. Serà un homenatge al professor Jordi Domingo, que s’ha jubilat després de 25 anys a l’escola. D’aquesta manera, els seus companys li volen agrair les partitures composades i els anys de música i docència compartida. Totes les peces que s'interpretaran estan composades o arranjades per Jordi Domingo.

L’homenatge comptarà amb la participació del conjunt infantil i juvenil de guitarres, dirigit per Maria José Bolart i Miguel Javaloy; set alumnes de piano; el cor Vivace, que dirigirà Reyes Gil i acompanyarà al piano Jordi Domingo; el quartet de saxos, que oferirà una selecció de “Cafè concert” i les orquestres Orca i Kadenza, sota les batutes de Marcel Pascual i Francesc Sánchez i amb Domingo a l’acordió.