L’activitat també va servir per posar el punt i final al curs 2015/2016

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació

El passat dimarts 21 de juny,  les orquestres de corda i els grups de guitarra de l'Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) van oferir un concert, a la parròquia de Santa Maria, amb motiu de la celebració del Dia de la Música. L’activitat també va servir per posar el punt i final al curs 2015/2016.

Els primers en actuar van ser els Grups de Guitarres Infantil i Juvenil. En acabar, va ser el torn dels alumnes de l'Orquestra OCA, sota la direcció del professor Francesc Sànchez, seguits dels integrants de l’Orquestres ORCA sota la batuta del professor Albert Carbonell. Acte seguit, va ser el torn del Grup de violoncels i contrabaixos de l’Escola, dirigits pel professor Enric Prats, per passar després a l’actuació de l’Orquestra Kadenza dirigida per Marcel Pascual.

Després del concert dins del temple, l’activitat es va traslladar a la plaça de l'església on, els grups de vent Staccato i Crescendo de l’EMMC van interpretar diferents peces musicals, sota la direcció dels professors Dídac Arcas i Carles Herruz.

En acabar, els alumnes van recórrer en cercavila els carrers fins arribar a l'Escola Municipal de Música de nou.