L’espectacle titulat “Mai no convidis un sommelier a prendre una coca-cola” es representarà dimarts, 25 de setembre, al Centre Cultural. El termini per presentar obres a la Biennal i als Premis Vila de Cambrils s’ha prorrogat fins el dia 1 d’octubre.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

La representació teatral “Mai no convidis a un sommelier a prendre coca-cola”, de l’Autora Elisenda Guiu, interpretada per Lara Díez i Marta Codina, serà el primer acte del programa de la 3a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. L’activitat tindrà lloc al Centre Cultural el proper dimarts, 25 de setembre, a les 20 hores.

L’espectacle de teatre és una peça breu al voltant d’una sala de tast, on es troben una reputada sommelier i una actriu amb poca fortuna. La primera iniciarà a l’altra en el món del tast, al mateix temps que posaran en comú els seus records del passat. En acabar, les persones assistents podran participar en un petit col·loqui i a un tast de vi de la DO Tarragona.

L’inici dels actes coincideix amb els últims dies de termini per presentar obres a la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic i als Premis Vila de Cambrils. El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils ha prorrogat el termini fins el dia 1 d’octubre i ha animat a artistes i creadors a participar. El premi pel guanyador de la Biennal és de 6.000 euros. Les bases es poden consultar aquí.

La convocatòria de la 3a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic està oberta a artistes de totes les disciplines visuals que vulguin presentar obres relacionades amb la gastronomia. Els altres tres certàmens culturals amb termini obert són el 28è Premi de Fotografia Vila de Cambrils, el 8è Premi de Narrativa Marítima-Josep Lluís Savall i el 7è Premi de Poesia Vila de Cambrils. El lliurament de tots els premis i la inauguració de l’exposició de la Biennal es farà el dia 25 de novembre de 2018 a les 12 hores a la sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils.

Paral·lelament, fins el març del 2019, es programaran activitats relacionades amb la gastronomia com conferències, representacions teatrals, concursos de fotografia, exposicions, tallers, concerts o maridatge musical.