L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, li ha traslladat algunes de les prioritats per al desenvolupament del municipi, com ara, el desenvolupament urbanístic de les avingudes que donaran accés a la nova estació del tren

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha realitzat aquest migdia una visita institucional a l’Ajuntament de Cambrils. L’alcaldessa del municipi, Camí Mendoza, ha rebut al vicepresident acompanyada d’altres regidors i regidores del consistori, en una trobada en la que també hi ha assistit el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris. La trobada ha finalitzat amb la signatura al Llibre d’Honor de l’Ajuntament per part del vicepresident.

Una de les prioritats que l’alcaldessa de Cambrils ha traslladat al vicepresident és la necessitat de desenvolupar urbanísticament els vials que donaran accés a la nova estació ferroviària. Es tracta en primer lloc de l’Avinguda Charles Darwin, així com amb l’Avinguda de l’Esport, un vial que connectarà també amb d’altres infraestructures com són l’autopista i l’autovia. Per Mendoza, aquesta és una qüestió prioritària, no només per Cambrils, sinó també pel territori, atesa la centralitat que suposarà l’estació local en el nou traçat ferroviari.

 

L’alcaldessa també ha demanat a l’administració catalana que doti d’eines als municipis per poder fer front de manera adequada al problema que pateixen molts municipis catalans com és el de l’ocupació il·legal d’habitatges, i alhora, que s’ajudi als municipis en matèria d’habitatges socials.

 

Per la seva banda, el vicepresident ha manifestat el compromís del govern d’ajudar als municipis. Pel que fa a la problemàtica viscuda al municipi davant la crisi de la secció de crèdit de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, Junqueras ha manifestat que l’esforç del govern català, de l’Ajuntament de Cambrils i de l’alcaldessa del municipi per resoldre el problema ha quedat demostrat amb escreix. La suma del treball de tots ha possibilitat que els impositors hagin començat a recuperar una part dels seus estalvis.

La trobada amb el vicepresident a l’Ajuntament de Cambrils s’ha produït en el marc d’una visita al Camp de Tarragona.