Del 18 a maig al 3 de juny els restaurants i bars participants en la primera edició oferiran vermut i aperitiu a un preu tancat. Aquest element promocional recull les deu campanyes dedicades a productes de proximitat que es portaran a terme enguany.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica Turisme

El Vermuting és la gran novetat del calendari gastronòmic de Cambrils pel 2018, que recull un total de deu campanyes dedicades a productes de proximitat.

La primera edició de la nova proposta gastronòmica se celebrarà del 18 de maig al 3 de juny amb l’objectiu d’afavorir que el turisme de proximitat vingui a Cambrils a fer el vermut, passejar, dinar i, en definitiva, gaudir de la destinació amb les amistats i els familiars. Durant aquests 17 dies, els bars i els restaurants participats oferiran un vermut i un aperitiu a preu tancat als comensals.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, i la regidora de promoció de ciutat, Ana López, acompanyades del representant de l’AEHC Ángel Pérez, han presentat aquest matí el calendari gastronòmic, que ja es pot trobar als restaurants participants i a l’oficina de turisme de Cambrils.

Aquest és el cinquè any que s’edita el calendari de sobretaula, dissenyat des del mateix Patronat de Turisme. En total s’han fet 5.000 unitats de l’element promocional, que es repartiran a totes les fires on hi hagi presència de Cambrils i es farà arribar a les 20 oficines espanyoles de turisme a Europa i els 12 Centres de Promoció Turística de Catalunya que hi ha a diferents capitals d’Europa (8), Àsia (2) i Amèrica (2).

L’alcaldessa de Cambrils ha explicat que el calendari és una eina de promoció que permet acostar-se a diferents públics i ser present a les cases durant tot l’any i ha posat en valor la col·laboració entre l’administració i el sector privat per portar a terme les jornades.

Per la seva banda, la regidora de Turisme, acabada d’arribar de Madrid Fusion, ha explicat la feina feta en aquests important fira destinada al món professional i ha destacat la capitalitat gastronòmica de Cambrils. A continuació, la regidora de Promoció ha destacat l’impacte que tenen aquest tipus de jornades en altres sectors com el comerç. Finalment, el representant de l’AEHC ha explicat l’evolució de les jornades i ha posat de manifest l’esforç dels restauradors per superar-se any rere any en exigència i qualitat.

L’objectiu de calendari és incrementar les visites a Cambrils fora de temporada i posar en valor i promocionar productes de Cambrils i el territori com la galera, la carxofa, el calamar, l’oli i el vi o els típics plats tradicionals del romesco i els fideus rossos.

Les jornades estan organitzades pel Patronat de Turisme i el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament conjuntament amb l’Associació d’Empresaris de l’Hoteleria de Cambrils (AEHC), la Confraria i la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

El calendari

2-25 FEBRER: 14es Jornades de la Galera de Cambrils i de la Cuina Marinera

9-25 MARÇ: 6ena “Encarxofa’t a Cambrils amb molt de gust”.

20 ABRIL- 6 MAIG: 6es Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossos.

18 MAIG – 3 JUNY: 1r “Vermuting” a Cambrils

8-17 JUNY: 7es La Mar de Tapes (primavera).

28 SET-14 OCT: 4es Jornades Gastronòmiques del Calamar.

11-14 OCT: 9ena Mostra de Vi i Gastronomia “Cambrils, entrada al País del Vi”

19 OCT-04 NOV: 5es Jornades Gastronòmiques amb Oli Nou d’Oliva Verge Extra

9-18 NOV: 8ena Mar de Tapes (tardor).

23 NOV-9 DES: 6es Jornades Gastronòmiques del Romesco