La reunió participativa del Projecte d’Intervenció Comunitària intercultural es portarà a terme el dimecres 4 de març (18h) al Casal de la Gent Gran

  • Categoritzat com: Comunicació

El proper dimecres 4 de març a les 18 hores se celebrarà una nova trobada oberta al Casal de la Gent Gran (avinguda de Sant Joan Baptista de la Salle, 13) oberta a tots els veïns i veïnes de l’Eixample Vila de Cambrils. La reunió participativa s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Integral (PICI) i servirà per continuar preparant la festa de primavera prevista pel 21 de març, que s’ha anat gestant i dissenyant durant les últimes trobades veïnals.

La festa de benvinguda de la primavera seguirà la línia de treball iniciada +Verd +Net +Viu +Barri i compta amb la col·laboració del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. L’acte està organitzat de manera col·lectiva amb la implicació de veïns i veïnes i entitats del barri. Poden participar en la projecte totes les persones que siguin del barri, les associacions, agnents i recursos existents, mitjançant col·laboracions, idees, ganes i a través del diversos tallers participatius que es realitzen.

El PICI es porta a terme a l’Eixample Vila, l’Eixample Platja i Nou Cambrils. Al llarg de l’any 2019 ja es van celebrar dues festes comunitàries a cada barri (una a la primavera i una altra a la tardor) es van convocar diverses reunions obertes per recollir propostes i preparar les activitats lúdiques d’una manera participativa.

L’objectiu del projecte és seguir treballant de manera comunitària amb entitats i veïnat, generant i reforçant sinèrgies enriquidores i diverses per tal de guanyar en convivència, cohesió, i interculturalitat. El PICI de Cambrils està impulsat pel Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils amb el suport del Departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.