L’esdeveniment organitzat pel club lila comptarà amb la participació de 68 equips i vora 850 jugadors i jugadores d’arreu de diferents països. Els partits es disputaran del 9 al 13 d’abril al Palau d’Esport de Cambrils, on el públic podrà accedir de manera gratuïta.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Torneig Internacional de Cambrils del TGN Bàsquet tornarà a jugar al Palau Municipal d’Esports de Cambrils aquesta Setmana Santa, després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia. La 17a edició de l’esdeveniment esportiu es portarà a terme del 9 al 13 d’abril i comptarà amb la participació de 68 equips i vora 850 jugadors i jugadores.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament, Natàlia Pleguezuelos; el president del TGN Bàsquet, Josep Maria Adam, i el director tècnic, Iñaki Liarte, han presentat avui aquest torneig que reunirà 26 clubs d’arreu de Catalunya, Espanya i altres països.

La regidora d’Esports ha manifestat la seva satisfacció per la tornada d’aquest esdeveniment que se celebra a Cambrils des que es va crear i pel qual durant tots aquests anys hi han jugat més de 16.000 jugadors i jugadores. La regidora també posat en valor la gran participació d’equips femenins al torneig, ha destacat l’aposta ferma de l’Ajuntament pel turisme esportiu, i ha recordat que aquesta Setmana Santa el municipi també acull el campionat de Balls Esportius i el Mundialito de futbol infantil.

El president i el director tècnic del TGN Bàsquet han agraït a l’Ajuntament el suport i han explicat que, més enllà de la competició, l’objectiu  del torneig és que els i les participants es relacionin amb altres clubs, creïn vincles de cohesió amb el seu equip i sobretot s’ho passin molt bé durant aquests cinc dies.

El torneig té diverses categories masculines i femenines, des de Pre-Mini fins a Infantil. Els partits es disputaran cada dia de 9 a 14 i de 16 a 21 hores, excepte el dilluns 11 d’abril que no hi haurà competició perquè tots els equips passaran el dia a Port Aventura, i el dimecres 13 d’abril (l´últim dia del torneig) que la jornada acabarà a les 14 hores, després de les finals. Les persones que vulguin gaudir dels partits podran accedir lliurement al pavelló.

Entre els equips participants hi ha el Toulouse Travel Team de França i com a novetat un equip italià de Pésaro. També hi seran clubs mítics com el Doctor Azua de Saragossa o el CB Parets de Barcelona, als que enguany s’hi afegirà el Club Natació Sabadell.