L’esdeveniment organitzat pel club lila comptarà amb la participació de vora 700 jugadores i jugadors de 66 equips de 32 clubs de diferents països. Els partits es disputaran del 23 al 27 de març al Palau d’Esport de Cambrils, on el públic podrà accedir de manera gratuïta.

  • Categoritzat com: Esport
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Torneig de Cambrils del TGN Bàsquet jugarà la seva edició més internacional  del 23 al 27 de març al Palau Municipal d’Esports de Cambrils. Enguany l’esdeveniment comptarà amb la participació de vora 700 jugadores i jugadors de 66 equips d’un total de 32 clubs de diferents països.

Concretament, per la pista d’aquesta 19a edició hi passaran equips de Turquia (Spor Fabrikasi), Irlanda (UCD Marian, EANNA i Meteors), Alemanya (Chemnitz Niners) i el conegut Travel Team, que agrupa jugadors d’arreu del món. A més, el torneig comptarà amb equips de diverses comunitats autònomes espanyoles com el CB Ravelo de les Illes Canàries, el Basket Salvador d’Aragó i l’AD Loyola de La Rioja.

Finalment, entre els catalans hi ha equips d’arreu de Catalunya: el SEDIS i Maristes des de Lleida, el Bàsquet Girona – Uni – Laia Palau i el CB Quart des de terres gironines, el CN Sabadell, Sant Nicolau, Vilassar de Dalt, AESE, CB Parets, Maristes Ademar, CE Xamba, BOET Mataró, CB Argentona, Escola Pia Sabadell, UE Mataró i Premià de Dalt des de Barcelona i finalment el Pare Manyanet de Reus, Escola Puigcerver, Carme Basket, CB Salou, AD Torreforta des de les comarques de Tarragona.

L'alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa; la regidora d'Esports, Camí Mendoza; el president del TGN Bàsquet, Josep Maria Adam, i el director tècnic, Iñaki Liarte, han presentat aquest matí el torneig i han destacat l’alta participació d’equips femenins en aquesta competició i la intensa agenda esportiva de Cambrils d’aquesta Setmana Santa.

L’alcalde de Cambrils ha posat en valor la tasca del club TGN Bàsquet, ha afirmat que Cambrils és un municipi idoni per acollir esdeveniments esportius d’aquest tipus  i ha explicat que properament l’oferta d’equipaments s’ampliarà amb un tercer pavelló a Vilafortuny.

La regidora de Turisme i Esports ha destacat la llarga trajectòria del club tarragoní i ha explicat que el torneig és una oportunitat per donar a conèixer Cambrils perquè cada any hi participen clubs nous de diferents procedències, a banda dels que repeteixen experiència.

El president i el director tècnic del TGN Bàsquet han agraït el suport de l’Ajuntament, han celebrat la construcció d’un nou pavelló per descongestionar les actuals instal·lacions, i han explicat que l’objectiu del torneig, a banda de la competició, és que les jugadores i els jugadors es relacionin amb altres clubs, creïn vincles de cohesió amb el seu propi equip, i sobretot s’ho passin molt bé.