Des d’aquesta setmana l’edifici rehabilitat acull la seu del Departament de Promoció Econòmica, que properament engegarà nous projectes

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica
  • Serveis associats: Ocupació

El servei municipal de suport a les persones emprenedores i al teixit empresarial Cambrils Emprèn ja s’ha traslladat a l’edifici de la Torre del Llimó, situat  a la confluència entre el carrer Creus i el carrer Rovira. Des d’aquesta setmana, la tècnica del servei ja atén les visites concertades des del nou equipament municipal, rehabilitat en el marc del Pla de Barris, que s’ha convertit en la seu del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils.

A través de Cambrils Emprèn, l’Ajuntament de Cambrils promou el desenvolupament de projectes impulsats per persones emprenedores, així com la consolidació de projectes empresarials com a estratègia per facilitar l’arrelament d’iniciatives empresarials al territori, que creïn riquesa i ocupació a Cambrils i al seu entorn immediat.

La posada en funcionament de la Torre del Llimó serà un pas endavant  per Cambrils Emprèn, que en els propers anys ampliarà la seva cartera de serveis. Per una banda, l’equipament permetrà oferir espais per a l’allotjament d’empreses tant en despatxos privats com en espais de coworking. I per l’altra, farà possible concentrar en un mateix lloc diferents serveis relacionats amb l’emprenedoria que actualment estan dispersos físicament, com el club de l’emprenedor. D’aquesta manera, es podran realitzar funcions de pre-incubadora per a projectes incipients.

El conjunt rehabilitat engloba tres edificis, que amb la intervenció es va convertir en un de sol, i el jardí posterior, on es troba la Torre del Llimó, catalogada com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) pel Pla d’Ordenació Urbanística Municipal i el refugi antiaeri de la Guerra Civil.