S’ofereixen cursos presencials o en línia. Les pràctiques lingüístiques fora de l’aula complementen amb èxit l’aprenentatge.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) engega el curs acadèmic amb una oferta àmplia i completa de cursos de català, que donen resposta a totes les necessitats d’aprenentatge, tant de les persones que s’han establert fa poc a Catalunya i encara no coneixen la llengua, com d’aquells que volen millorar les seves habilitats comunicatives orals i escrites en català.

Per això el Servei Local de Català de Cambrils ja té a punt la seva oferta per al primer trimestre del curs 2019-2020.

Els nivells i horaris dels cursos es poden consultar al cercador de cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística (https://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/), on es pot fer la cerca per nivell, modalitat, comarca o municipi.

També trobareu més informació i  els fullets amb l’oferta dels cursos de Cambrils i de Reus al web del CNL, www.cpnl.cat/reus.

A Cambrils els dies 13 i 16 de setembre estan reservats a antic alumnat, el 17 de setembre a les persones que han de fer l’Inicial o el Bàsic 1 i del 18 al 20 de setembre s’atendran les persones que hagin de fer la resta de nivells. Les inscripcions per a Reus són les mateixes dates, mentre que a l’Hospitalet de l’Infant es matricularà del 17 al 19 de setembre.

Podeu consultar lloc d’inscripció i horaris al web www.cpnl.cat/reus o trucant al 977 79 26 88.